آهنگ,بهترین و بدترین زمان نوشیدن شیر, بازی جدید با لینک مستقیم ,دانلود رایگان فیلم, سریال, انیمیشن,,بهترین و بدترین زمان نوشیدن شیر
بهترین و بدترین زمان نوشیدن شیر انیمیشن
شیر تنها ماده شناخته شده مکمل در طبیعت است که مى تواند نیازهاى بدن را به طور متعادل تإمین کند. عمده ترین ویژگى شیر و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایى, ترکیب پروتئینى و وجود املاح در آن مانند کلسیم و فسفر است.ازجمله پرسشهایی که پرسیده میشود اینکه بهترین و بدترین زمان مصرف شیر چه وقتی است و میزان مصرف آن برای گروههای مختلف سنی چه مقدار باید باشد و هر لیوان شیر چند کالری دارد؟اگر با مصرف شیر دچار نفخ و دل درد نمی شوید، بهترین زمان مصرف آن قبل از خواب است، زیرا در حین خواب، بدن این فرصت را دارد که کلسیم و پروتئین خود را از این ماده غذایی تامین کند. همچنین چون شیر حاوی تریپتوفان است به برقراری خوابی آرام و راحت کمک می کند.البته مصرف یک واحد شیر (یک لیوان) در وعده صبحانه نیز توصیه می شود چون موجب رفع بی حالی، بی حوصلگی و عصبانیت می شود و مغز را برای یادگیری بیشتر و یادآوری آسان تر آماده کرده و چون کلسیم شیر از جذب آهن غذا جلوگیری می کند و صبحانه کمترین میزان آهن را دارد، مصرف شیر در این وعده مطلوب است، اما بدترین زمان مصرف شیر در وعده ناهار است، چراکه جلوی اشتها بخصوص اشتهای کودکان را می گیرد و از جذب آهن و روی محصولات گوشتی می کاهد.در طب سنتی آمده است افراد سالمند مبتلا به پوکی استخوان و آرتروز، شیر را با دارچین میل کنند. دارچین سردی شیر را می گیرد و باعث افزایش جذب مواد مغذی شیر می شود. در ضمن ویتامین C موجود در میوه ها به جذب بهتر آهن و کلسیم شیر کمک می کند، بنابراین مصرف شیر همراه میوه های تازه پیشنهاد می شود.
شیر تنها ماده شناخته شده مکمل در طبیعت است که مى تواند نیازهاى بدن را به طور متعادل تإمین کند. عمده ترین ویژگى شیر و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایى, ترکیب پروتئینى و وجود املاح در آن مانند کلسیم و فسفر است.
ازجمله پرسشهایی که پرسیده میشود اینکه بهترین و بدترین زمان مصرف شیر چه وقتی است و میزان مصرف آن برای گروههای مختلف سنی چه مقدار باید باشد و هر لیوان شیر چند کالری دارد؟
اگر با مصرف شیر دچار نفخ و دل درد نمی شوید، بهترین زمان مصرف آن قبل از خواب است، زیرا در حین خواب، بدن این فرصت را دارد که کلسیم و پروتئین خود را از این ماده غذایی تامین کند. همچنین چون شیر حاوی تریپتوفان است به برقراری خوابی آرام و راحت کمک می کند.
البته مصرف یک واحد شیر (یک لیوان) در وعده صبحانه نیز توصیه می شود چون موجب رفع بی حالی، بی حوصلگی و عصبانیت می شود و مغز را برای یادگیری بیشتر و یادآوری آسان تر آماده کرده و چون کلسیم شیر از جذب آهن غذا جلوگیری می کند و صبحانه کمترین میزان آهن را دارد، مصرف شیر در این وعده مطلوب است، اما بدترین زمان مصرف شیر در وعده ناهار است، چراکه جلوی اشتها بخصوص اشتهای کودکان را می گیرد و از جذب آهن و روی محصولات گوشتی می کاهد.
در طب سنتی آمده است افراد سالمند مبتلا به پوکی استخوان و آرتروز، شیر را با دارچین میل کنند. دارچین سردی شیر را می گیرد و باعث افزایش جذب مواد مغذی شیر می شود. در ضمن ویتامین C موجود در میوه ها به جذب بهتر آهن و کلسیم شیر کمک می کند، بنابراین مصرف شیر همراه میوه های تازه پیشنهاد می شود.
بازی جدید با لینک مستقیم ,دانلود رایگان فیلم,این ها را بو بکشید تا لاغر شوید!, سریال, انیمیشن, آهنگ,
این ها را بو بکشید تا لاغر شوید! انیمیشن
پژوهشهای جدید حاکی از آن است که مصرف روغن زیتون هم موجب ایجاد حس سیری در انسان میشود بر اساس این مطالعات حتی بو کردن روغن زیتون نیز تاثیر مشابهی دارد.هنگام بو کشیدن این دو خوراکی، مغز احساس میکند ۳۰ درصد از آن ماده غذایی را میل کرده است و به بدن دستور توقف گرسنگی را میدهد.غذاهای فلفلدار از خود نوعی گاز متصاعد میکنند که این گاز باعث نفوذ در ریهها شده و در سیستم گوارشی تغییراتی را نیز به وجود میآورد که جلوی ترشح هورمون گرسنگی را میگیرد.امروزه برای لاغر شدن موضعی از انواع فلفل استفاده میکنند و بو و رنگ فلفلها خواص درمانی زیادی دارند. بررسیهای اخیر دانشمندان نشان میدهد استشمام بوی برخی از غذاها موجب لاغری فرد میشود. بوی فلفل کلسترول را در رگها از بین میبرد و مانع از تخریب سیستم قلبی و عروقی بدن میشود. از این رو همواره پزشکان توصیه میکنند تا در پخت و طبخ هر غذایی از مقدار زیادی فلفل یا فلفل دلمهای استفاده شود زیرا بویی که از آن متصاعد میشود میتواند چربیهای بدن را بسوزاند.مصرف غذاهای کم چرب موجب کاهش وزن میشود و دستکم مانع از بروز افزایش وزن میشود.اما از آنجا که این غذاها کالری کمتری دارند افراد سعی میکنند با مصرف بیشتر غذا بر احساس سیر نشدن غلبه کنند.اکنون یک مطالعه جدید نشان میدهد چگونه روغن و چربیهای طبیعی حس کردن احساس سیری را پس از خوردن غذا تنظیم میکنند. محققان دانشگاه موشن آلمان و وین اتریش چهار چربی و روغن مختلف از چربی گوشت، چربی کره، روغن کلزا و روغن زیتون را مورد بررسی قرار دادند.طی یک دوره سه ماهه داوطلبان این بررسی به عنوان مکملی برای رژیم غذایی طبیعی خود، هر روز ماست کم چرب غنی از یکی از این چربیها را مصرف کردند. در این بین روغن زیتون تاثیر بیشتری در ایجاد احساس سیری داشت.افرادی که از روغن زیتون استفاده کرده بودند در جریان خونشان غلظت بیشتری از هورمون سیری سروتونین داشتند. آنها ماست دارای روغن زیتون را بسیار سیرکننده میدانستند. طی این دوره هیچ یک از اعضای این گروه دچار افزایش چربی در بدن و همچنین افزایش وزن نشدند. این یافتهها نشان داد بوی روغن زیتون میتواند سیری را تنظیم کند.
پژوهشهای جدید حاکی از آن است که مصرف روغن زیتون هم موجب ایجاد حس سیری در انسان میشود بر اساس این مطالعات حتی بو کردن روغن زیتون نیز تاثیر مشابهی دارد.
هنگام بو کشیدن این دو خوراکی، مغز احساس میکند ۳۰ درصد از آن ماده غذایی را میل کرده است و به بدن دستور توقف گرسنگی را میدهد.
غذاهای فلفلدار از خود نوعی گاز متصاعد میکنند که این گاز باعث نفوذ در ریهها شده و در سیستم گوارشی تغییراتی را نیز به وجود میآورد که جلوی ترشح هورمون گرسنگی را میگیرد.
امروزه برای لاغر شدن موضعی از انواع فلفل استفاده میکنند و بو و رنگ فلفلها خواص درمانی زیادی دارند. بررسیهای اخیر دانشمندان نشان میدهد استشمام بوی برخی از غذاها موجب لاغری فرد میشود. بوی فلفل کلسترول را در رگها از بین میبرد و مانع از تخریب سیستم قلبی و عروقی بدن میشود. از این رو همواره پزشکان توصیه میکنند تا در پخت و طبخ هر غذایی از مقدار زیادی فلفل یا فلفل دلمهای استفاده شود زیرا بویی که از آن متصاعد میشود میتواند چربیهای بدن را بسوزاند.
مصرف غذاهای کم چرب موجب کاهش وزن میشود و دستکم مانع از بروز افزایش وزن میشود.
اما از آنجا که این غذاها کالری کمتری دارند افراد سعی میکنند با مصرف بیشتر غذا بر احساس سیر نشدن غلبه کنند.
اکنون یک مطالعه جدید نشان میدهد چگونه روغن و چربیهای طبیعی حس کردن احساس سیری را پس از خوردن غذا تنظیم میکنند. محققان دانشگاه موشن آلمان و وین اتریش چهار چربی و روغن مختلف از چربی گوشت، چربی کره، روغن کلزا و روغن زیتون را مورد بررسی قرار دادند.
طی یک دوره سه ماهه داوطلبان این بررسی به عنوان مکملی برای رژیم غذایی طبیعی خود، هر روز ماست کم چرب غنی از یکی از این چربیها را مصرف کردند. در این بین روغن زیتون تاثیر بیشتری در ایجاد احساس سیری داشت.
افرادی که از روغن زیتون استفاده کرده بودند در جریان خونشان غلظت بیشتری از هورمون سیری سروتونین داشتند. آنها ماست دارای روغن زیتون را بسیار سیرکننده میدانستند. طی این دوره هیچ یک از اعضای این گروه دچار افزایش چربی در بدن و همچنین افزایش وزن نشدند. این یافتهها نشان داد بوی روغن زیتون میتواند سیری را تنظیم کند.
انیمیشن,خواص زیره, آهنگ,زیره؛ ریزه میزهی پُرفایده,دانلود رایگان فیلم, سریال,فواید زیره, بازی جدید با لینک مستقیم
زیره؛ ریزه میزهی پُرفایده سریال
زیرهای که استفاده میکنیم، انواع متفاوتی از جمله سبز و سیاه دارد و در واقع، میوه گیاه زیره است که در بسیاری از مناطق ایران به ویژه کرمان و خراسان یافت میشود.زیره نه فقط به عنوان چاشنی در آشپزی ایرانی جایگاه خاصی داشته و طعم دلپذیری به غذاهای ما میدهد، بلکه خواص دارویی و درمانی زیادی نیز دارد.مهمترین استفاده درمانی زیره: کمک به درمان اختلالات گوارشی و سوءهاضمهزیره ضد نفخ و بادشکنی بسیار قوی و مفید است و به افرادی که مشکل گاز روده و نفخ دارند، توصیه میشود روزانه از زیره و ترکیبات مختلف آن استفاده کنند. مصرف نصف قاشق مرباخوری زیره بعد از غذا یا اضافه کردن آن به غذای روزانه از جمله برنج و نان یکی از روشها در کاهش نفخ است.برای کودکان کم اشتها هم زیره میتواند یک اشتهاآور مفید باشد.زیره، آنتیاکسیدانی قوی است و میتواند ماده گیاهی مفیدی در پیشگیری از بسیاری از بیماریها از جمله سرطان کولون باشد. زیره سیاه در مقایسه با زیره سبز خاصیت آنتیاکسیدان قویتری دارد.در طب سنتی زیره به عنوان یک ماده قاعده آور میتواند تأثیرات مفیدی در درمان اختلالات قاعدگی و یائسگی زودرس داشته باشد.زیره همچنین باعث افزایش ترشح شیر شده و به زنان شیرده توصیه میشود برای افزایش شیر از ترکیبات زیره استفاده شود.زیره سیاه خاصیت گرم و خشک دارد و نیرو دهنده و تقویتکننده عمومی بدن است.زیره خاصیت ضد درد دارد و نوشیدن دم کرده آن در کاهش دردها به ویژه سردردهای میگرنی مفید است.جویدن زیره راهی برای کاهش بوی بد دهان به ویژه در افراد سیگاری است.زیره خواصی دیگری نیز دارد از جمله: ضدالتهاب، تقویتکننده قوای جنسی، افزایشدهنده تعریق و ادرار و التیام دهنده زخم.نکات مهمبرای رسیدن به اثرات درمانی زیره مصرف کم آن (کمتر از یک گرم در روز) کافی است.از مصرف زیاد زیره خودداری کنید که مانند تمامی گیاهان دارویی عوارض خواهد داشت.
زیرهای که استفاده میکنیم، انواع متفاوتی از جمله سبز و سیاه دارد و در واقع، میوه گیاه زیره است که در بسیاری از مناطق ایران به ویژه کرمان و خراسان یافت میشود.
زیره نه فقط به عنوان چاشنی در آشپزی ایرانی جایگاه خاصی داشته و طعم دلپذیری به غذاهای ما میدهد، بلکه خواص دارویی و درمانی زیادی نیز دارد.
مهمترین استفاده درمانی زیره: کمک به درمان اختلالات گوارشی و سوءهاضمه
زیره ضد نفخ و بادشکنی بسیار قوی و مفید است و به افرادی که مشکل گاز روده و نفخ دارند، توصیه میشود روزانه از زیره و ترکیبات مختلف آن استفاده کنند. مصرف نصف قاشق مرباخوری زیره بعد از غذا یا اضافه کردن آن به غذای روزانه از جمله برنج و نان یکی از روشها در کاهش نفخ است.
برای کودکان کم اشتها هم زیره میتواند یک اشتهاآور مفید باشد.
زیره، آنتیاکسیدانی قوی است و میتواند ماده گیاهی مفیدی در پیشگیری از بسیاری از بیماریها از جمله سرطان کولون باشد. زیره سیاه در مقایسه با زیره سبز خاصیت آنتیاکسیدان قویتری دارد.
در طب سنتی زیره به عنوان یک ماده قاعده آور میتواند تأثیرات مفیدی در درمان اختلالات قاعدگی و یائسگی زودرس داشته باشد.
زیره همچنین باعث افزایش ترشح شیر شده و به زنان شیرده توصیه میشود برای افزایش شیر از ترکیبات زیره استفاده شود.
زیره سیاه خاصیت گرم و خشک دارد و نیرو دهنده و تقویتکننده عمومی بدن است.
زیره خاصیت ضد درد دارد و نوشیدن دم کرده آن در کاهش دردها به ویژه سردردهای میگرنی مفید است.
جویدن زیره راهی برای کاهش بوی بد دهان به ویژه در افراد سیگاری است.
زیره خواصی دیگری نیز دارد از جمله: ضدالتهاب، تقویتکننده قوای جنسی، افزایشدهنده تعریق و ادرار و التیام دهنده زخم.
نکات مهم
برای رسیدن به اثرات درمانی زیره مصرف کم آن (کمتر از یک گرم در روز) کافی است.
از مصرف زیاد زیره خودداری کنید که مانند تمامی گیاهان دارویی عوارض خواهد داشت.
آهنگ,دلیل عدم تفاهم عروس و مادر شوهر, بازی جدید با لینک مستقیم ,دانلود رایگان فیلم, سریال, انیمیشن,,عروس و مادر شوهر
دلیل عدم تفاهم عروس و مادر شوهر انیمیشن
وی درباره علت این اختلافات عنوان کرده است : به نظر روان شناسها، پسر برای مادر ثمره تلاشها و درگیری عاطفی اوست. وقتی میبیند که پسرش به سمت زن دیگری رفته، با خود میاندیشد که مبادا تأثیرش را بر فرزندش از دست داده باشد. او وجوه این تأثیر را در اطاعت قبلی فرزند از خود، در مراقبتی که فرزند از او میکرد و در احترامیکه به وی میگذاشت میبیند و چون احساس می کند که پسرش دیگر به حد سابق از وی اطاعت نمیکند و برایش احترام قائل نیست یا به اندازه کافی از او حمایت و مراقبت نمیکند احساس میکند که فرزندش دیگر از وی تأثیر نمیپذیرد. از سویی، زن دیگر که در این جا عروس است هم نمیتواند بپذیرد که شوهرش احساس امنیتی را که انتظار دارد از او دریغ کند و انتظار دارد شوهر صددرصد عشق و محبتش را صرف او کند. از این جاست که تعارض مادرشوهر و عروس بروز میکند. بررسیها نشان میدهد که حتی اگر عروسی احترام بالایی برای مادرشوهرش قائل باشد و بین آنها کمترین حد تعارض و اختلاف وجود داشته باشد، باز هم از نظر روان شناختی نوعی گسست بین آنها وجود خواهد داشت.
دکتر فرید براتی سده، روانپزشک و مشاور در امور خانواده دعوای قدیمیعروس و مادر شوهر را دستمایه مطلب جدیدش قرار داده و دلایل این اختلاف همیشگی را تحلیل کرده است…
دکتر براتی توضیح داده است : الگوی قالبی یا به عبارت بهتر، تصوری که از مادرشوهر یا مادر زن در ایران وجود دارد موجودی غالب است که طرف مقابلش، یعنی داماد و بیشتر عروس را مغلوب و مطیع خود میخواهد و از این جا در ارتباطات بین عروس یا داماد و مادرشوهر یا مادرزن شکلی از روابط پیش میآید که سرانجام به اختلافات بین زن و شوهر میانجامد دعوا و اختلاف هم از این جا شروع میشود که عروس و داماد کلام یا رفتار (گفتهها و اعمال) مادرزن یا مادرشوهر را نوعی دخالت در زندگی خود میدانند و رفتار آنها را اهانت به خود تلقی میکنند از طرف دیگر، مادرزن یا مادرشوهر هم انتظار دارند که عضو تازه خانواده احترام آنها را نگه دارد و جایگاهی خاص برایشان در نظر بگیرد.
وی درباره علت این اختلافات عنوان کرده است : به نظر روان شناسها، پسر برای مادر ثمره تلاشها و درگیری عاطفی اوست. وقتی میبیند که پسرش به سمت زن دیگری رفته، با خود میاندیشد که مبادا تأثیرش را بر فرزندش از دست داده باشد. او وجوه این تأثیر را در اطاعت قبلی فرزند از خود، در مراقبتی که فرزند از او میکرد و در احترامیکه به وی میگذاشت میبیند و چون احساس می کند که پسرش دیگر به حد سابق از وی اطاعت نمیکند و برایش احترام قائل نیست یا به اندازه کافی از او حمایت و مراقبت نمیکند احساس میکند که فرزندش دیگر از وی تأثیر نمیپذیرد. از سویی، زن دیگر که در این جا عروس است هم نمیتواند بپذیرد که شوهرش احساس امنیتی را که انتظار دارد از او دریغ کند و انتظار دارد شوهر صددرصد عشق و محبتش را صرف او کند. از این جاست که تعارض مادرشوهر و عروس بروز میکند. بررسیها نشان میدهد که حتی اگر عروسی احترام بالایی برای مادرشوهرش قائل باشد و بین آنها کمترین حد تعارض و اختلاف وجود داشته باشد، باز هم از نظر روان شناختی نوعی گسست بین آنها وجود خواهد داشت.
دکتر براتی در ادامه به نتایج تحقیق دکتر تری آپتر، روان شناس دانشگاه کمبریج، در این باره اشاره کرده و سپس برخی شکایتهای رایج عروس و مادرشوهر از یکدیگر را عنوان کرده است.
حتماً شنیده اید که میگویند مادرزنم چنین و چنان یا مادر شوهرم فلان و بَهمان. به نظر میرسد که مادرزن و مادرشوهر الگویی قالبی در زندگی مشترک انسانها باشند. گفتیم انسانها و نه ایرانیها و نه ایرانیها، چون این مشکل ظاهراً در بسیاری از جوامع و فرهنگها به چشم میخورد.
الگوی قالبی یا به عبارت بهتر، تصوری که از مادرشوهر یا مادر زن در ایران وجود دارد موجودی غالب است که طرف مقابلش، یعنی داماد و بیشتر عروس را مغلوب و مطیع خود میخواهد و از این جا در ارتباطات بین عروس یا داماد و مادرشوهر یا مادرزن شکلی از روابط پیش میآید که سرانجام به اختلافات بین زن و شوهر میانجامد دعوا و اختلاف هم از این جا شروع میشود که عروس و داماد کلام یا رفتار (گفتهها و اعمال) مادرزن یا مادرشوهر را نوعی دخالت در زندگی خود میدانند و رفتار آنها را اهانت به خود تلقی میکنند از طرف دیگر، مادرزن یا مادرشوهر هم انتظار دارند که عضو تازه خانواده احترام آنها را نگه دارد و جایگاهی خاص برایشان در نظر بگیرد.
این جا طرف سومیهم وارد ماجرا میشود، یعنی عروس یا داماد به این ترتیب، در این ماجرا تعاملی سه جانبه وجود دارد: عروس، داماد و مادرزن یا مادرشوهر. طرف سوم ماجرا معمولاً خود را چندان درگیر نمیکند، اما دو طرف دیگر، یعنی مادرزن یا مادرشوهر و عروس یا داماد سعی میکنند حمایت وی را به دست آورند. در حقیقت، آنها تلاش میکنند ائتلافی به ضرر طرف دیگر شکل دهند اما چرا بین مادرشوهر و عروس تا حدی کمتر، بین مادر زن و داماد اختلاف و تعارض پیش میآید؟
میدانیم که یکی از زیباترین پیوندهای موجود در عالم هستی پیوند بین مادر و فرزند است. از سوی دیگر، مادر طی سالها زندگی، نوعی احساس هویت خاص در خانه پیدا میکند و خانه را با ارزشها و افکار و سلایق ویژه خود اداره میکند او عشق فرزندان و همسرش را به خود احساس میکند و از سوی دیگر، عشق و محبت خود را نثار آنها میسازد. به این ترتیب، مادر شکلی از نظارت را بر خانه و خانواده اعمال میکند (این وضوع به ویزه در جوامع شرقی، از جمله در کشور ما نمود بارزتری دارد.) او در خانه ای که خود در ساخت و برپایی اش نقش داشته هویت خویش را مییابد و طبیعی است که هر فردی یا شرایطی که این نقش را با مخاطره رو به رو کند یا عشق و عواطف فرزندان را از او به جانب دیگری بازگرداند نوعی تهدید برای او، عواطفش، احساس ارزشمندی، هویت و در نهایت، حس نظارت او بر خانواده محسوب میشود. این موضوع علت اصلی رفتار روان شناختی مادرشوهر یا مادرزن است.
به نظر روان شناسها، پسر برای مادر ثمره تلاشها و درگیری عاطفی اوست. وقتی میبیند که پسرش به سمت زن دیگری رفته، با خود میاندیشد که مبادا تأثیرش را بر فرزندش از دست داده باشد. او وجوه این تأثیر را در اطاعت قبلی فرزند از خود، در مراقبتی که فرزند از او میکرد و در احترامیکه به وی می گذاشت میبیند و چون احساس میکند که پسرش دیگر به حد سابق از وی اطاعت نمیکند و برایش احترام قائل نیست یا به اندازه کافی از او حمایت و مراقبت نمیکند احساس میکند که فرزندش دیگر از وی تأثیر نمیپذیرد. از سویی، زن دیگر که در این جا عروس است هم نمیتواند بپذیرد که شوهرش احساس امنیتی را که انتظار دارد از او دریغ کند و انتظار دارد شوهر صددرصد عشق و محبتش را صرف او کند.
از این جاست که تعارض مادرشوهر و عروس بروز میکند. بررسیها نشان می دهد که حتی اگر عروسی احترام بالایی برای مادرشوهرش قائل باشد و بین آنها کمترین حد تعارض و اختلاف وجود داشته باشد، باز هم از نظر وران شناختی نوعی گسست بین آنها وجود خواهد داشت. این تعارض شخصی نیست، شخصیتی است. این تعارض تلاش برای حفظ موقعیت از یک سو و ایجاد موقعیتی جدید از سوی دیگر و جلب توجه شوهر (پسر) است. بعضی از روان شناسان اجتماعی نوعی تعارض بین نسلی را هم در این زمینه دخیل میدانند. افکار و رفتار نسلها با یکدیگر متفاوت است و این اختلاف سلایق و خواستهها به تعارض مادرشوهر و عروس میانجامد.
اما مادرشوهر و عروس یا مادرزن و داماد در چه زمینههایی با یکدیگر اختلاف دارند؟ دکتر تری آپتر، روان شناس دانشگاه کمبریج، در یک تحقیق با عده ای مادرشوهر و عروس و مادرزن و داماد مصاحبه کرد و سپس به تحلیل نتایج آن پرداخت. او بر اساس یافتههای این بررسی، از وضعیت عروس و داماد و مادرشوهر و مادرزن میگوید از نظر رابطه بین مادرشوهر و عروس، عروسها رابطه خود را مادرشوهرهایشان «پرفشار»، «ناراحت کننده»، «سخت و دشوار» توصیف کرده اند. مادرشوهرها هم رابطه با عروسهایشان را «پرتنش»، «سخت» و «ناراحت کننده» دانسته اند. تعداد کمیاز مادرشوهرها عروسان خود را «دوستی خوب و نازنین» یا «خوب مثل دختر خودم» دانسته اند.
دامادها عمدتاً پدر زن خود را «دوستی نزدیک» دانسته اند، چنان که عروس ها هم پدرشوهر خود را این گونه توصیف کرده اند. از سوی دیگر، پدرشوهرها هم عروسهای خود را «به حد کافی خوب» دانسته اند. دکتر آپتر، سپس، شکایتهای عروس را از مادرشوهر بیان کرده است.
شکایتهای عروس از مادرشوهر
* بی احترامیمادرشوهر و به رسمیت نشناختن هویت عروس به رغم عشق و محبت پسرشان.
* دخالتهای نا بجا در زندگی زن و شوهر. انگار آنها بچه اند و مادرشوهر باید آنها را تر و خشک کند.
* شرایط ایجاد شده نامساعد در خانواده شوهر
* دخالت در نحوه تربیت فرزند و نحوه خانه داری او (عروس)
* تنش ناشی از خواسته مادرشوهر برای همه چیز در بهترین حالت خود بود.
شکایتهای مادرشوهر از عروس
* عدم درک خصومت عروس به خود و رفتار خویش
* اشتباه دانستن نظرهای مادرشوهر
* اجبار به حرف زدن با او برای راهنمایی
* بی توجهی به شوهر
* بی توجهی به زندگی و آشفتگی خانه و خانواده اش
* گوش سپردن مدام به حرفهای مادر و خواهر خودش
بازی جدید با لینک مستقیم ,دانلود رایگان فیلم,عکس هایی از جشن تولد محسن چاووشی (گزارش), سریال, انیمیشن, آهنگ,
عکس هایی از جشن تولد محسن چاووشی (گزارش) انیمیشن
به گزارش ایران ناز جمعه ، 7 مرداد رستوران «الیزه» مجتمع تجریش مکانی بود که پذیرای خیل عظیمی از طرفداران چاوشی بود که از نقاط مختلف کشور از قبیل مشهد و تبریز و اصفهان برای حضور در جشن تولد خواننده محبوب شان خود را به تهران رسانده بودند و تا آخرین لحظات برنامه هم برای حضور خواننده مورد علاقه شان بی قراری نشان می دادند که در نهایت با قطعی شدن عدم حضور چهره محبوب شان، خودشان دور هم جمع شدند و قطعه «سنگ صبور» را همخوانی کردند.
در روزی که بیش از یکصد نفر از طرفدارران «محسن چاوشی» در جشنی بزرگ، 32 سالگی این خواننده را جشن گرفته بودند، خود این خواننده از حضور در این مراسم طفره رفت تا جشن تولد این خواننده بدون حضور خودش برگزار شود.
به گزارش ایران ناز جمعه ، 7 مرداد رستوران «الیزه» مجتمع تجریش مکانی بود که پذیرای خیل عظیمی از طرفداران چاوشی بود که از نقاط مختلف کشور از قبیل مشهد و تبریز و اصفهان برای حضور در جشن تولد خواننده محبوب شان خود را به تهران رسانده بودند و تا آخرین لحظات برنامه هم برای حضور خواننده مورد علاقه شان بی قراری نشان می دادند که در نهایت با قطعی شدن عدم حضور چهره محبوب شان، خودشان دور هم جمع شدند و قطعه «سنگ صبور» را همخوانی کردند.
در این برنامه تعدادی از موزیسین ها و آهنگسازان معتبر و به نام موسیقی کشور هم بنا به دعوت برگزار کننده های این جشن، حضور داشتند که به محض قطعی شدن عدم حضور چاوشی محل برگزاری برنامه را ترک کردند. گفتنی ست که برگزار کننده های این برنامه هزینه هنگفتی را بابت اجرایی کردن این پروژه در یکی از بهترین رستورانهای شمال شهر متحمل شده بودند که به رغم هماهنگی های قبلی، به سرانجام درستی نرسید.
برگزارکنندگان این جشن برای همه حاضران در جشن تی شرت و کلاه هایی یکدست را تهیه کرده بودند که عکس چاوشی روی آنها نقش بسته بود و نظر تمام حاضرین و ره گذران را به خود جلب کرده بود.
از دیگر برنامههایی که در این جشن بیش از همه مورد توجه همه قرار گرفت نصب بیلبوردهای بزرگ ده متری در فضای باز رستوران محل برگزاری جشن بود که در نگاه اول برای همه رهگذران منطقه تجریش تهران، بسیار جالب بود و هر کسی به نوعی در مورد این همه عشق و علاقه کم نظیرعکس العمل نشان می داد.
پذیرایی از همه مهمانان، صحبت در مورد بهترین قطعات چاوشی ، اظهار نظر در مورد بهترین آثار روز بازار موسیقی کشور و طرح تشکیل کانون هواداران این خواننده از جمله مهم ترین بحث هایی بود که در این برنامه مطرح و در موردش بحث گفتگو شد.